Ni večje bolečine kot v dneh žalosti v srcu nositi srečnih dni spomine. (Dante)

Oddaja sožalij in misli

V spodnji obrazec lahko zapišete svoje misli in spomine na preminulo osebo, ki jih bomo po pregledu, objavili na naši spletni strani. Posredujete jih lahko tudi preko e-pošte: info@help.si

Ob tem vas vljudno prosimo, da navedete, komu so vaši izreki sožalja in spomini namenjeni. Hvala za razumevanje.

  Vaše ime (obvezno)

  E-mail naslov (obvezno)

  Zapis za objavo (obvezno)

  Pripnite sliko k objavi


  Na izmišljenem primeru vam želimo prikazati, kako lahko izgleda primer sožalja in poklon preminuli osebi.

  Svojcem predlagamo, da v kolikor jim to ni prevelik poseg v njihovo zasebnost, posredujejo nekaj osnovnih podatkov o preminuli osebi ter dovolijo njihovo objavo na internetu. Tako lahko v par besedah zapišemo nekaj o otroštvu in odraščanju te osebe, prigode in anekdote iz njenega življenja ter stvari in konjičke, ki so ji bili ljubi.

  Pod takšen opis, kateremu je po želji priložena slika in/ali verz, bi lahko ljudje objavljali sožalja. Mnogo ljudem je namreč svoje besede slovesa lažje izliti na papir.

  Pod takšno objavo ali pa zgolj navedbo imena in priimka ter datuma pogreba preminule osebe, lahko ljudje posredujejo svoja sožalja, ki jih bomo po predhodnem ogledu, objavili na naši spletni strani v Knjigi sožalij.

  V 88. letu je v soboto ponoči za vedno zaspal naš dragi oče, dedek, pradedek, brat in stric FRANCI SMRTNIK.

  Pokojni je živel bogato in polno življenje ter z vedrino in optimizmom premagoval morebitne ovire. Večno se ga bomo spominjali in se zgledovali po njegovem veselju do življenja.

  Pogrešali ga bomo njegova žena Marta, otroci Jakob, Filip in Neža z družinami, vnuki in pravnuki Marko, David, Tamara, Klemen, Jasna in Rožle ter brat Jože z družino.

  Zadnje slovo od pokojnega bo v torek, 20. septembra 2011, ob 15. uri na pokopališču v Vasi.

  Cvetje in sveče vljudno odklanjamo v korist dobrodelne organizacije.

  • Dragi Franci! Hvala za vse lepe trenutke, ki smo jih doživeli kot sosedje. Za vedno boš ostal v našem spominu. Sosedovi
  • Počivaj v miru
  • Dragi dedi, pogrešali te bomo. Tvoji vnučki